Railey

Railey är ett klätterparadis – på Tonsai och Railey beach kan du klättar från stranden och på ett 20 tal crags i samma område från djugel och regnskog upp på klippan.

Att barnen leker och badar och du samtidigt och strax brevid leder hårt är här ingen utopi utan vardagsmat. Till Railey/Tosai kommer du med en 10 minuters båtrip från Aonang.

Boende på Tonsai  och Railey ger en härlig samvaro med den globala klättercomunity som finns här. Railey är snäppet dyrare men mer safe när det gäller mat och boendekvalitet.

 

 

Chong Plee

En bit utanför byn Aonang ligger en fantastisk lkippa med turer från 5a och upp till 8b. Otrolig klippkvalitet långt från folkmängden på Tonsai med en magosteen plantering som fond

Det är ett par crags till under utveckling i närområdet

 

 

 

Koh Ya Noi

Ett steg tillbaka i tiden, en ö en bit från Aonang. Här får du klättra ifred på väldigt lite klättrad klippa, de flesta turerna är bultade med Titanbult men det finns goda möjligheter till nyturer eller  ren äventyrsklättringren äventyrsklättring. Boende finns från basic till lyx. Resten av vistelsen bör du njuta av ett lugnare tempo där tiden verkar ha stannat för 20 år sedan.

 

 

Koh Lau Liang

Railey för 20 år sedan! Fräsch , otroligt formationsrik kalkklippa på en isolerad ö som ligger i en Nationalpark – mer behöver väl inte sägas men det måste upplevas!

Du bor i stora tält med full service. Förutom klättring från Beachen kan du paddla, windsurfa, snorkla mm

 

 

 

PiPi Island

Det var här det startade och nu har man äntligen kört igång hårt med den välbehövliga ombultningen till Titanbultar så klättringen blir ”safe”. Fantastisk klättring i fantasiska miljöer. Ha dock i minnet att det är en stor turistdestination = fälla

 

 

 

DWS

Deep water solo är kul men bara om din guide väljer rätt ställen och har koll på tidvattnet. Du kan köra DWS runt Railey men du får bättre DWS runt Pipi Island och några andra öar.

Vi kan ordna exklusivare turer för mindre grupper