Genesis Health erbjuder företag allt från kick-off till events och kompletta företagsfriskvårdspaket. Vi inspirerar dina medarbetare till medvetna, lönsamma livsstilsval. Vi tar hand om den anställde som närmat sig utbrändhetens gräns. Vi rehabiliterar den anställde med den dåliga ryggen. Vi testar din personal och visar vad, varför och hur medarbetarna kan behöva förändra sina livsstilsval. Vi lär ut bra och goda kostvanor i teori och praktik. Vi utbildar dina medarbetare och instruktörer eller testledare som arbetar med din personal. Vi skapar frisk framgång.

Som företagskund hos Genesis Health bestämmer du själv över servicenivån och utbudet. Vi skräddarsyr det upplägg som passar er bäst. Via era egna skyddade sidor på vår hemsida har ni kontroll över vad som erbjuds anställda på ert företag. Vi sätter tillsammans upp mål och nyckeltal för ditt företags väg till frisk framgång. Vi arbetar normalt med löpande avtal med en fast månadskostnad för överenskommen bastjänst samt fakturering av överenskomna tilläggstjänster. Enstaka kick-off eller events offereras separat.
Vår filosofi är att kunden skall vara helt nöjd med vår service och tydligt skall märka av den positiva förändringskraft och ökade produktivitet vi implementerar i verksamheten.
Vår policy är att vi tillsammans skall vara helt nöjda med strukturen på och effekten av dessa förändringar. Vi vill att ni skall känna trygghet och förtroende för oss i vårt samarbete – ni skall snabbt och professionellt få den service ni önskar.

Vi tecknar normalt löpande avtal på årsbasis men även tids eller projektknutna avtal förekommer.